Gran.pp.ua

Записи агронома Жори

10

Як правильно приймати яблучний оцет?

Яблучний оцет нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, сприяє прискоренню обміну речовин, а також послаблює відчуття голоду. А найголовніша функція, яку має цей продукт, — розщеплення жирів. Радимо пити його після їжі по одній-дві чайні ложки та обіцяємо: ви побачите результат.

Як очистити організм за допомогою яблучного оцту?

Одна столова ложка яблучного оцту на велику склянку води перед кожним прийомом їжі часто рекомендується для щоденного профілактичного очищення організму, детоксикації У деяких випадках для очищення можна використовувати і більшу кількість оцтуПроте, в такому разі краще радитися з професіоналами.

Як правильно пити яблучний оцет вранці?

У великій склянці води достатньо розбавити столову ложку оцту. Експерти радять розпочати прийом оцтової води з малих доз, поступово довівши до склянки на день. Цього цілком достатньо загального оздоровчого ефекту для судин організму.

Що буде, коли щоранку пити яблучний оцет?

Яблучний оцет має дезінфікуючі властивості. Вживання цього напою допомагає боротися з вірусами та бактеріями, перш ніж вони викличуть «повноцінну» інфекцію з цілим букетом наслідків. Якщо будете пити по ложці щодня, ви зміцните імунну систему.

Як правильно пити яблучний оцет до або після їди?

Пити тільки натуральний яблучний оцет (Найкраще – власного приготування). Пити розлучений оцет тільки після їжі, у жодному разі не робити цього натще. Після кожного прийому оцту полоскати рот водою – це допоможе уникнути проблем із зубами.

Коли краще пити яблучний оцет уранці чи ввечері?

Яблучний оцет Щоб почати день правильно, додайте до склянки води столову ложку оцту і випийте перед сніданком.

Які хвороби лікує яблучний оцет?

Раніше досліди на тваринах, хворих на цукровий діабет, доводили: яблучний оцет знижує рівень «поганого» холестерину та підвищує «хорошого». До речі, яблучний оцет також допомагає при лікуванні артриту та подагри, знижуючи рівень цукру в крові, зменшуючи апетит, а також прискорює обробку жирів.