Gran.pp.ua

Записи агронома Жори

21

Як є молодий горох у стручках?

Справді, стручки настільки ніжні, що не потрібно видаляти навіть «ниточку», що сполучає половинки стручка. Його їдять сирим, відварюють на пару трохи більше трьох хвилин, використовують у стравах східної кухні.

Як зелений горошок в стручках?

Горошок зелений стручковий в кулінарії Горошок Стручковий правильніше вживати сирим, приготувавши салат або окремо (calorizator). Ніжний смак горошку підкреслить м'ята, він поєднується із нейтральними сирами.

Чим корисний горох у стручках?

У стручках міститься велика кількість хлорофілу, необхідного для нашого організму. Цей продукт є джерелом клітковини, вітамінів груп В, РР, Е, Н, провітаміну А. Ще в зеленому горошку знаходиться велика кількість жирних кислот, амінокислот, білка, найближчого за своїм складом до м'ясного.

Скільки варити молодий горох у стручках?

Як варити лущений зелений горох

  1. Витягти горошини зі стручків. …
  2. Наповнити каструлю на 2/3 об'єму холодною водою та довести до кипіння. …
  3. Засипати зелений горошок в окріп, накрити каструлю кришкою і варити на сильному вогні до готовності, від 5 до 10 хвилин. …
  4. Готовий зелений горошок відкинути на друшляк і промити холодною водою.

Jul 1, 2020

Скільки зберігається горох у стручках?

свіжий зелений горошок у середині стручків можна зберігати до 1 тижня (без природного пакування він придатний довше);

Що робити з урожаєм гороху?

Консервований зелений горошок виходить дуже ніжним та смачним. Зелений консервований горошок – рецепт домашнього приготування. Консервований горошок – продукт смачний та корисний.

Як вживати зелений горошок?

Горошок краще та корисніше вживати у свіжому вигляді, додаючи в салати та холодні закуски. Зелений горошок можна їсти зі стручками, це стане оригінальним доповненням для багатьох літніх страв.